トップページ  »  エコ~るど京大  »    »   京都大学国際シンポジウム「食と持続可能性」の予稿集データ Proceedings data of Kyoto University International Symposium on “Food & Sustainability”

エコ~るど京大

2018年10月26日

参加者のみにパスワードをお知らせしますので、リンク先からダウロードしてください。

The password will be informed only for participants. Please download and open files.

プログラム: 食と持続可能性リーフレット

program:Food and sustainability

List of Posters: Posters

*For some files with Japanese and English titles, volunteer students translated for some participants. Please note that there are parts that are not necessarily appropriate translations.

※日本語と英語の資料があるものについては、参加者の方の理解のため、一部、学生が翻訳したものが含まれます。必ずしも適切な翻訳になっていない部分もあることにご注意ください。