トップページ  »  エコ~るど京大  »  フリマ  »   École de Kyodai presents  Flea Market

エコ~るど京大

2019年9月12日

École de Kyodai is now having a charity flea market. The sales are contributed to some areas which were damaged by disasters. You can have dishes, clothes, furniture, books, and other attractive things at reasonable prices! Don’t miss this good opportunity!

Especially, you can find autumn and winter wears to enjoy wonderful autumn and cold winter in Kyoto.

Date and time: 11:00~17:00 every weekday

Site: Room 709 on the seventh floor of Faculty of Engineering Science Dept. Bldg. (No.57 in the map)

エコ〜るど京大が主催し、新入生&被災地等の支援企画として、チャリティフリーマーケットを開催しております。食器や衣類、家具など新生活に必要なものから、書籍や趣味雑貨まで、掘り出し物を並べております!是非お立ち寄りください!

日時:平日 11:00~17:00

場所:本部構内 工学部・物理校舎 北館7階709号室(Mapの57番)