トップページ  »  エコ~るど京大  »   Improvement of waste separation – case studies in each laboratory in KU 研究室のごみ分別の改善を決行!

エコ~るど京大

2017年11月13日

As a part of the class, two groups tried to improve waste separation in two laboratories to achieve better treatment based on the law. How about our challenge???

[Team 1]

◆Members:

Javen Evera, from Papua New Guinea (M1, GSGES)

Maggie Nantongo , from Environmental Education Lab (M2, GSGES)

◆Target: KU GSGES, the Laboratory of Landscape Ecology & Planning (Prof. Shibata)

◆Results: Big improvement, but we need monitoring.

◆Report: PDF

[Team 2]

◆Members: HsinTien, Nilubon, Li Ting

◆Target: KU Graduate School of Energy Science (Prof. Ishihara)

◆Results: Big improvements and still ongoing!!!

◆Monitoring and challenges: More easy understanding!

◆Report: PDF