トップページ  »  エコ~るど京大  »   Fall special class“Kyoto Style Environmental Education -Basic knowledge and practices focusing on the waste management”

エコ~るど京大

2017年9月27日

This class is a part of GSGES class and COC project in Kyoto University and opened to all students who are interested in ecological lifestyle.

●The main purpose of this lecture is to learn deep ecological mind in Kyoto and try some practical activities based on that.

Lectures, field works and presentations are given in English and Japanese (sometimes Kyoto-ben).

●This year, we focus on “waste management”. You can learn and practice appropriate way of separation on campus and at your home (student house).

●Capacity: 15 students

●Language: (mainly in)English

●If you are interested in, please contact Prof. Misuzu ASARI at GSGES (mezase530@gmail.com).